4 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi. Program, Çözüm Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Osman Öztürk, Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Akça, Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ahmet Şimşek, Akademik Kurul Üyemiz Sayın Feridun Sezgin, Ankara Çözüm Koleji Kampüs Müdürümüz Sayın Arif Yaşasınoğlu, okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Çözüm Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Osman Öztürk, “Onurlu bir mesleğin mensubu olarak yılmadan görev yapan değerli meslektaşlarım; bizlerden geleceği devralacak çocuklarımızı yarınlara özveriyle hazırlıyorsunuz. Hepinize; verdiğiniz emeklerden dolayı, teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak öğretmenliğin kutsal, meşakkatli ve son derece kıymetli bir meslek olduğunu vurgulayan Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Akça, “Sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere rehberlik eden tüm öğretmen arkadaşlarımın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutlarken, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi bir kez daha minnet ve rahmetle yad ediyorum.” dedi.

Ankara Çözüm Koleji Kampüs Müdürümüz Sayın Arif Yaşasınoğlu, “Allah’ın isimlerinden biri de Muallimdir. Muallim demek öğretmen demektir. Böylesi kutsal bir mesleği icra eden tüm kıymetli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum, tüm özverili çalışmalarınız için sizlere ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum” diyerek öğretmenleri tebrik etti.

Öğretmenler günü programı, günün anısına video gösterimleri, öğretmenlerin seslendirdiği Türk Halk Müziği eserleri eşliğinde devam etti. Kademe müdürlerimizin öğretmenlerimize hediye takdimlerinin ardından program sona erdi.

ETKİNLİK TAKVİMİ
29 Mart 2024 Cuma
Bu tarih için etkinlik bulunamadı!
Mart Ayı Etkinliklerine Gözat
Hızlı Erişim Menüsü